ستاره رویایی آمیتیس

slidebg1 مدارک-ویزای-اسپانیا

مدارک لازم برای ویزای اسپانیا

جهت اخذ ویزای اسپانیا، کلیه مدارک باید به زبان اسپانیایی یا انگلیسی ترجمه شوند. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شنگن اسپانیا به شرح زیر است:

1. فرم درخواست روادید همراه با یک قطعه عکس

2. اصل گذرنامه با امضاء

3.  3 قطعه عکس رنگی با ابعاد 5/4 * 5/3، تمام رخ با زمینه سفید و بدون لبخند و بدون عینک

4. اصل و ترجمه شناسنامه

5. ریز پرینت کارکرد سه ماه اخیر اخیر با گردش کار بالا با مهر و امضاء توسط بانک

6. اصل و ترجمه اسناد ملکی

7.  مدارک اشتغال به کار:

8. پرینت حساب جاری ۳ ماه

9. برنامه سفر و رزرو هتل به همراه کپی

10.  بیمه نامه مسافرتی با حداقل سقف پوشش 32000 یورو

11. گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با شعبه و امضاء بانک

12. برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از والدین سفر می کنند؛ رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی یا اسپانیایی دارد.

13. انگشت نگاری در مراکز انگشت نگاری BLS الزامی است.

14. دعوتنامه (در صورت وجود)، به همراه کپی کارت شناسایی فرد متقاضی

15. رزرواسیون هتل (در صورت وجود) و بلیط پرواز رفت و برگشت

16.  ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر