ستاره رویایی آمیتیس

slidebg1 مدارک-ویزای-هلند

مدارک مورد نیاز ویزای هلند

اگر برای دریافت ویزای شنگن هلند اقدام نموده اید؛ باید پیش از هر اقدامی به آماده سازی مدارک خود مبادرت نمایید. لازم به ذکر است که تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی باشند و در مدارک ارائه شده نیازی به مهر وزارت امور خارجه و تاییدیه دادگستری نمی باشد.

 

مدارک مورد نیاز ویزای هلند به شرح زیر است:

1. اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور

2. فتوکپی از ویزاهای 3 سال گذشته

3. اصل فرم ویزا با امضاء مسافر

 

توجه: برای افراد همراه باید فرم ویزای جداگانه با امضاء فرستاده شود.

 

4. تکمیل فرم مشخصات فردی به طور کامل

5. دو قطعه عکس 5/4*5/3رنگی زمینه سفید از رو به رو که کمتر از شش ماه پیش گرفته شده باشد.

6. ترجمه انگلیسی شناسنامه

7. گواهی اشتغال به کار:

 

8. پرینت حساب جاری ۳ ماه اخیر با گردش کار بالا با مهر و امضاء توسط بانک

8ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر

9 - برنامه سفر و رزرو هتل به همراه کپی

10بیمه نامه مسافرتی

با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید .