ستاره رویایی آمیتیس

slidebg1 مدارک-مورد-نیاز-ویزای-فرانسه

مدارک لازم برای ویزای فرانسه

مدارکی که باید در وقت ملاقات تعیین شده، علاوه بر فرم تکمیل شده درخواست ویزای فرانسه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

۱.  اصل و ترجمه شناسنامه

۲.  اصل گذرنامه شخص متقاضی و همراهان.

 

توجه: اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد.

 

3. دو قطعه عکس 4.5*3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه روشن، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند، بدون عینک و گردی صورت کاملاً مشخص.

4. اصل گواهی حساب بانکی به همراه مهر و امضاء بانک

5. کارکرد سه ماه آخر حساب به زبان انگلیسی

6.  گواهی تمکن برای سپرده های بانکی به زبان انگلیسی مهمور به مهر شعبه و امضاء بانک

7.  ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

8. اصل سند مالکیت

9. اصل و ترجمه مدارک شغلی:

 

10. برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آنها سفر می کنند؛ رضایتنامه محضری الزامی است.

11. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

12. بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه

13.  برگه تأییدیه رزرو هتل در یک یا چند شهر فرانسه برای کل مدت اقامت

14. بیمه مسافرتی

توجه: متقاضیان ویزای فرانسه باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد.